Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Stockholm är två stödorganisationer under Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna.
Vi företräder, utvecklar, utbildar och stödjer idrottsföreningarna i Stockholmsdistriktet.

Härlig start på sommarlovet i Alby Folkhälsopark

2017-06-16 10:14

Massor av barn var på plats i Alby Folkhälsopark under torsdagen när Botkyrka Summer Games, som arrangeras av Botkyrka kommun och Stockholmsidrotten körde i gång.
  • Uppdaterad: 2017-11-30 17:54

– Vi har lärt oss från tidigare år och skapat ett mycket bättre upplägg den här sommaren. Idrotterna var mer samlade på en mindre yta, vilket skapade en skön atmosfär och bättre tillgänglighet för barn, fritidspersonal och föräldrar som var på plats, säger Chrishan Fernando, projektledare för Stockholmsidrottens satsning i Norsborg och Hallunda i norra Botkyrka och en av de drivande i Summer Games.

Cinnika Beiming och Chrishan Fernando.

Cinnika Beiming, distriktsidrottschef på Stockholmsidrotten var på plats:
– Det här har blivit en uppskattad årlig tradition i norra Botkyrka och en möjlighet för alla barn att prova på idrotter. Det här är en av många prova på-aktiviteter som arrangeras i Stockholmsdistriktet och det blir en väldig kraft i den här typen av aktiviteter när vi på Stockholmsidrotten samarbetar med kommunerna, säger hon.

Under fredagen (16/6) får alla som vill besöka Summer Games en ny chans. Arrangemanget pågår fram till söndag 18 juni. Läs hela upplägget här >>>

– Det bästa med dagen var att se alla föreningars ledare och deras engagemang, säger Chrishan Fernando.

Föreningar på plats under Summer Games är: Alby Cricket Club, Botkyrka Konyaspor KIF, Norsborgs FF, Capoeiraföreningen Cultura Stockholm, JKS Basket, frisbee och fäktning, Rei Taekwandoo, Tullinge Tennisklubb - TTK, Korpen Parkour och IFK Tumba Handboll

Skribent: Pontus Gyllensten
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Stockholms Idrottsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:Tel: 086274000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss