Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Stockholm är två stödorganisationer under Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna.
Vi företräder, utvecklar, utbildar och stödjer idrottsföreningarna i Stockholmsdistriktet.

Anmäl ert intresse för Locker Room Talk

2018-04-27 13:07

Nu ges er förening/ert lag möjlighet att anmäla intresse för att vara en del av samarbetet mellan Stockholmsidrotten och Locker Room Talk.
  • Uppdaterad: 02 MAJ 2018 15:23

Stockholmsidrotten samarbetar med Locker Room Talk för att ge ytterligare stöd till föreningar i arbetet med jämställd, trygg och inkluderande idrott. De lag som får möjlighet att delta kommer att få besök av en utbildare som kommer till föreningen under en serie samtal under cirka 20 minuter åt gången för att diskutera jämställdhet, jargonger och machokultur.
– Locker Room Talk-metoden är en fantastisk idé och spännande i och med att målgruppen är unga killar och att arbetet är förebyggande, säger Henric Hedberg, verksamhetsledare och jämställdhetsansvarig på Stockholmsidrotten.

Inom samarbetet kommer Stockholmsidrotten att kunna möta cirka tio lag under 2018. För att vara aktuell ska det vara ett lag inom lagidrott för killar tio till 14 år. Vid stort intresse kommer en selektering av lag att behöva göras.

Anmäl ert intresse här >>>

Detta är en utbildningssatsning som Stockholmsidrotten gör i linje med idrottens förändringsarbete #strategi2025 för att stödja föreningar i arbetet med utvecklingsresan "jämställdhet för en framgångsrik idrott".
– För de lag som blir utvalda kommer Stockholmsidrotten även genomföra en jämställdhetsutbildning för föreningen, säger Henric Hedberg.

Ansökan behöver vara inne senast den 30 maj och preliminär utbildningsstart blir i augusti månad.
Om ni har en kandidat till att bli utbildare i Locker Room talkmetoden som är i åldern 16 till 25 år, tipsa då hen om att söka detta uppdrag via denna länk >>> 

Sista ansökningsdag är den 14 maj. 

Skribent: Pontus Gyllensten/Henric Hedberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Stockholms Idrottsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:Tel: 086274000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss