Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Stockholm är två stödorganisationer under Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna.
Vi företräder, utvecklar, utbildar och stödjer idrottsföreningarna i Stockholmsdistriktet.

Frukostföreläsning 13 november med Moa Hjelmer och Irma Helin

2018-10-30 14:05

Nilla Fischer, Moa Hjelmer, Anja Pärsson – alla några av våra största idrottsprofiler genom åren. För ett år sedan berättade de om vilka hemska upplevelser de har haft inom svensk idrottsrörelse för att de alla är kvinnor. Under #timeout berättade de deras egna historier. Nu samlar Stockholmsidrotten svensk idrottsrörelse för att försöka stoppa sexuella trakasserier. Häng med!
  • Uppdaterad: 30 OKT 2018 14:05

För drygt ett år sedan briserade #metoo och sedermera idrottens #timeout. Tusentals kvinnor vittnade om hemska historier av trakasserier och övergrepp.

Nu följer Stockholmsidrotten upp det viktiga arbete som har skett i kölvattnet av denna #. Kom och lyssna till Moa Hjelmer och Irma Helin, två av de starka profilerna som har hjälpt den svenska idrottsrörelse att på allvar bryta tystnadskulturen.

Ni får även lyssna till Svenska Basketbollförbundets generalsekreterare Johan Stark och Niklas Boström från Sveriges Skateaboardförbunds som berättar om deras viktiga arbete för att förebygga nolltolerans samt stötta och hjälpa alla utsatta individer.

Vi på Stockholmsidrotten kommer berätta om vårt förebyggande arbete för att förhindra sexuella trakasserier inom idrottsrörelsen i Stockholmsdistriktet.

Läs mer och anmäl dig till frukostföreläsningen den 13 november här >>>

Plats: SALK-hallen, Alviks Torg, Gustavslundsvägen 159, Alvik
Tid: Frukost serveras från 7.30. Föreläsningen pågår 08.00–09.00
Föreläsare: Johan Stark/Svenska Basketbollförbundet, Niklas Boström/Sveriges Skateboardförbund, Irma Helin/Djurgårdens IF och Moa Hjelmer/Spårvägens FK

Postadress:Stockholms Idrottsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:Tel: 086274000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss