Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Stockholm är två stödorganisationer under Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna.
Vi företräder, utvecklar, utbildar och stödjer idrottsföreningarna i Stockholmsdistriktet.

Välkommen till den stora Idrottskonferensen den 17 mars

2018-01-18 14:40

Intressanta föreläsare och massor med inspiration för alla ledare, tränare, styrelsemedlemmar och beslutsfattare i Stockholmsdistriktets idrottsföreningar
  • Uppdaterad: 17 APR 2018 09:55

Anmäl dig via denna länk >>> (sista anmälningsdag 4 mars)

Tid: 8.30-17.00
Plats: Clarion, Skanstull
Se program och tider här >>>

Följ gärna evenemanget på Facebook >>>

Föreläsare:

Carolina Klüft
Livet är en sjukamp

Fantastiska Carro behöver knappast någon närmare presentation. Hennes föreläsning kommer att handla om henne själv som idrottare och om en ny syn på träning och tävling. Hon kommer att dela med sig av sina erfarenheter, berätta om hur hon själv har jobbat med att stärka sin självkänsla, balansera sina prestationer och hur hon nått framgång.

Jonas Morin
En inkluderande idrott för alla

Pappan som startade en basketklubb när sonen med vänner ville spela och det inte fanns någon klubb i närområdet. Fd. elitbasketspelaren som efter avslutad karriär blev ungdomscoach. Han har jobba mycket med inkludering och nu har klubben över 80 olika nationaliteter! Jonas tränar alltid 7-åringar eftersom han vill vara med och träffa kidsen som kommer på sin allra första träning. Jonas är en av distriktets alla ungdomstränare och han kommer på ett inspirerande sätt att berätta om sitt arbete. Han är en sann förebild. Skrattvarning!

Sofia B Karlsson & Musse Hasselvall
Jämställdhet i idrottens olika rum

Sofia arbetar med jämställdhet och inkludering på RF och Musse är programledaren och kampsportsprofilen som sadlat om till ridning – tillsammans kommer de att prata om jämställdhet i idrottens olika rum; träning- och tävlingsarenan, omklädningsrummet och styrelserummet. De går igenom hur vi kan göra för att synliggöra de förväntningar som finns på oss utifrån kön och hur v kan förändra de delar som hindrar idrottsutvecklingen och inte minst hur vi ställer in siktet på en trygg och jämställd miljö.

Kim Wickman
Ett stärkt ledarskap

Kim Wickman är docent och lektor i Pedagogik och forskningsledare inom specialpedagogik vid Umeå universitet. Hennes forskningsintresse handlar främst om det komplexa sambanden mellan idrott, genus och
funktionsnedsättning ur ett normkritiskt perspektiv. Kim kommer att föreläsa om ledarskap utifrån deltagarperspektiv.

Postadress:Stockholms Idrottsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:Tel: 086274000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss