Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Stockholm är två stödorganisationer under Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna.
Vi företräder, utvecklar, utbildar och stödjer idrottsföreningarna i Stockholmsdistriktet.

Se föreläsningar från "stora idrotts(rörelse)konferensen" i efterhand

2019-03-20 11:53

Vi spelade in tre av föreläsningarna på konferensen för dem som var på vår distriktsstämma för att ge möjlighet att se dem i efterhand. De föreläsningar som spelades in var:
  • Uppdaterad: 20 MAR 2019 11:53

Pilo Stylin från Svenska Budo & Kampsportsförbundet föreläste om hur man på ett lekfullt sätt kan beskriva Physical literacy (rörelseförståelse) kopplat till allsidig träning, leken och ett livslångt fysiskt aktivt liv. 

Linda Lengheden och panelsamtal med Ung livsstil om deras rapport. Ung livsstils studier visar att ojämlikheten utifrån socioekonomisk bakgrund har ökat, speciellt de senaste 20 åren. Stat, kommun och den svenska idrottsrörelsen har en stor utmaning ifall målet om jämlikhet utifrån socioekonomisk bakgrund ska uppnås när det gäller föreningsidrotten.

Åsa Llinares Norlin. Åsa är styrelseledamot i Parasport Sverige. Med mycket humor kommer Åsa dela med sig av goda exempel, inspirerande historier och glädjen över att jobba med en inkluderande idrott för alla.

Skribent: Pontus Gyllensten
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Stockholms Idrottsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:Tel: 086274000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss