Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Stockholm är två stödorganisationer under Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna.
Vi företräder, utvecklar, utbildar och stödjer idrottsföreningarna i Stockholmsdistriktet.

Kompismaterial

Kompismaterialet kan användas i en barngrupp vid till exempel idrottsskolor, läger, cuper mm. Arbeta med materialet som en lärgrupp/lärande för barn. Barnen/ungdomarna får prata igenom och samtala i grupper för att sedan redovisa, vilket leder till en lärgrupp.
  • Uppdaterad: 04 APR 2017 13:34

Olika sätt att använda materialet:

- Skriv ut i A4 eller A3 och använd materialet i grupp. Redovisa det till SISU Idrottsutbildarna Stockholm som en lärgrupp/lärande för barn.

- Skriv ut i A3. Samtala kring frågorna och sammanställ i en utställning/vernissage. Kan då redovisas till SISU Idrottsutbildarna Stockholm som ett kulturarrangemang.

- Använd häftet så kan barnen ha sitt eget arbetsmaterial flera gånger. Redovisa det till SISU Idrottsutbildarna Stockholm som en lärgrupp/lärande för barn.

Utförligare instruktion ang materialet finns att ladda ner längst ner på sidan.

Beställa material-paket
Om ni redovisar in 10 timmar på materialet till SISU Idrottsutbildarna Stockholm får ni pennor samt A3 affischer av oss utan extra kostnad. Beställ materialet genom er idrottskonsulent.

Filer att ladda ner:
Instruktioner till materialet
Kompismaterial alla åldrar
Affisch färg
Affisch svart/vit
Arbetshäfte färg
Arbetshäfte svart/vit

Skribent: Katrin Söderberg

Postadress:Stockholms Idrottsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:Tel: 086274000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss