Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Stockholm är två stödorganisationer under Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna.
Vi företräder, utvecklar, utbildar och stödjer idrottsföreningarna i Stockholmsdistriktet.

Mer digitalt i nya "Grundutbildning för tränare"

2018-12-03 12:37

Från årsskiftet ersätts ”Plattformen” med ”Grundutbildning för tränare”, som varvar digitala studier med fysiska träffar. – En av skillnaderna är att utbildningen till stor del är digitaliserad. Den är även uppdaterad med den senaste forskningen, säger Carina Sjölander, utbildningsadministratör på Stockholmsidrotten.
  • Uppdaterad: 03 DEC 2018 12:37

Som ett led i arbetet med idrottsrörelsens förändringsresa Strategi 2025 har den övergripande utbildningsstrukturen för ledare och tränare setts över.

Resultatet är en ny utbildningsstege. De första stegen är redan lanserade. De består av ”Introduktionsutbildning för tränare”, en webbutbildning som är öppen för alla att göra via webben hemma i sin förening. Du hittar mer info här >>>

Nästa steg som är lanserat och klart är ”Grundutbildning för tränare”. En utbildning som blandar fysiska träffar med digitalt arbete i en webbportal. Den nya utbildningen ersätter helt vår tidigare grundutbildning ”Plattformen – barn & ungdom” från och med 1 januari 2019. Under våren kör vi på Stockholmsidrotten sex omgångar av ”Grundutbildning för tränare”.

Här hittar du mer information om utbildningen och dess innehåll och upplägg >>>

Du hittar samtliga tillfällen öppna för anmälan på vår utbildningssida >>>

Fortsättningskursen kommer att lanseras i slutet på 2019. Under våren 2019 kommer GTU 1 (Grundtränarutbildning 1).

Har du frågor mejla till: This is a mailto link

 

 

 

Skribent: Carina Sjölander/Pontus Gyllensten

Postadress:Stockholms Idrottsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:Tel: 086274000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss