Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Stockholm är två stödorganisationer under Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna.
Vi företräder, utvecklar, utbildar och stödjer idrottsföreningarna i Stockholmsdistriktet.

Ta ställning du också - gå med Stockholmsidrotten och Riksidrottsförbundet i Pridetåget den 4 augusti

2018-05-30 10:31

Stockholmsidrotten och Riksidrottsförbundet välkomnar dig och din idrott att gå med den samlade idrottsrörelsen i Stockholms Prideparad den 4 augusti 2018.
  • Uppdaterad: 01 JUN 2018 14:42

Detta år är Stockholm och Göteborg värdstäder för Europride, vilket innebär att det är fler deltagare och större engagemang än ”vanliga” Pride-år. Det är en fantastisk möjlighet och manifestation där idrottsrörelsen får chans att visa att vi är många och att vi är en öppen och inkluderande rörelse. Det ger dessutom väldigt mycket energi att gå med i paraden tillsammans med hundratals andra inom idrotten. Publikfriande är att ta på och med idrottsutrustning, visa upp sin idrott och vara aktiv i paraden. Kom själv eller 10, 40, 100 stycken; anställda, förtroendevalda och medlemmar. SÄG JA OCH GÅ MED I ÅRETS PARAD.

Kontakt

Flera förbund är redan på gång. När ditt förbund, idrott eller förening också har bestämt er för att delta eller har frågor om idrottsrörelsens deltagande i paraden, hör av er till: Åsa Bergström, RF och SISU Idrottsutbildarna på e-post: This is a mailto link Tel: 08-699 61 13.

Skribent: Pontus Gyllensten

Postadress:Stockholms Idrottsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:Tel: 086274000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss