Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Stockholm är två stödorganisationer under Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna.
Vi företräder, utvecklar, utbildar och stödjer idrottsföreningarna i Stockholmsdistriktet.

Häng med idrottsrörelsen på årets Prideparad!

2019-06-03 13:26

Stockholmsidrotten och Riksidrottsförbundet välkomnar dig och din idrott att gå med den samlade idrottsrörelsen i Stockholms Prideparad den 3 augusti 2019.
  • Uppdaterad: 03 JUN 2019 13:26

Det är en fantastisk möjlighet och manifestation där idrottsrörelsen får chans att visa att vi är många, vi är aktiva och att vi är en öppen och inkluderande rörelse. Det ger dessutom väldigt mycket energi att gå med i paraden tillsammans med hundratals andra inom idrotten. Publikfriande och peppande är att ta på och med idrottsutrustning, visa upp sin idrott och att vara aktiv i paraden. Kom själv eller 10, 40, 100 stycken; anställda, förtroendevalda och medlemmar.

SÄG JA OCH GÅ MED I ÅRETS PARAD!

Förbund och föreningar som vill veta mer eller vill delta, hör av er till:

AnnaLena Moberg, RF och SISU Idrottsutbildarna
E-post: This is a mailto link
Telefon: 08-699 62 36

Du behöver inte föranmäla dig om du går själv eller tillsammans med några kompisar. Det är bara att dyka upp.

Officiell starttid för Stockholms Prideparad är 13:00.  Vi kommer att samla idrotten från och med 12:30. Samlingsplatsen är i själva paraden utmed Norr Mälarstrand. Vi har startnummer 102. I närheten av RF:s lastbil delar vi ut armbindlar och småflaggor så långt lagret räcker.

RF kommer att ha ett fordon (lastbil med flak) med musik och egen DJ! Den som vill åka med på flaket är välkommen att höra av sig.

Vi rekommenderar alla att ta med vatten och något att äta då det tar ganska så många timmar innan vi är framme vid Östermalms IP. Vi brukar vara framme runt 16:30 - 17:00.

 

Vi har fotograf på plats som dokumenterar evenemanget. Bilder från evenemanget kan komma att användas i syfte att informera om vår verksamhet, samt marknadsföra detta och framtida evenemang för vår räkning.

Om du vill få en bild eller film raderad är du välkommen att kontakta This is a mailto link. Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och hur vi tillvaratar enskildas rättigheter framgår av integritetspolicyn på www.rf.se/personuppgifter

 

Postadress:Stockholms Idrottsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:Tel: 086274000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss